SAMK bilancují rok 2023

Sportovní areály města Kladna (SAMK) díky podpoře svého zřizovatele – Statutárního města Kladna – i v roce 2023 investovaly do svého rozvoje.

Příkladem okamžité investice je například vybudování nového beachvolejbalového hřiště ve Sportovním areálu Rozdělov, či uskutečnění výstavby nového technického zázemí pro zrekonstruovaný zimní stadion. Právě ledové srdce Kladna se v zakrátko končícím roce dočkalo největší finanční injekce. Jejím výsledkem je vybudování nového energocentra a jeho vybavení technologiemi, které obsluhují chlazení obou ledových ploch na stadionu. Nová přístavba, která vznikla při západní části stadionu, splňuje nejvyšší nároky na kvalitu procesu tvorby ledu, komfort zaměstnanců, ale i jejich bezpečnost, jakož i bezpečnost návštěvníků a uživatelů stadionu.
Další investicí Sportovních areálů města Kladna bylo v roce 2023 pořízení nákladního vozu Volkswagen Caddy, sloužícího k zásobování a přepravě. Zásadní kroky společnost podnikla také vstříc očekáváné rekonstrukci Letního koupaliště Bažantnice, které je na řadě poté, co byla dokončena rozsáhlá modernizace koupaliště u Sletiště. Také v Bažantnici se brzy bude opravovat, a to díky projektové dokumentaci, kterou mohla společnost SAMK za podpory města Kladna nechat vypracovat.

Zdroj: SAMK


Počasí Kladno

Předpověď počasí