Dnes v kině Hutník zazní Olympic, poteče krev a naplní se osud

Medvídek Pú a Prasátko jsou zpět, k nim se přidá horor s kartami osudu a jako pomyslná třešnička na dortu dnešních premiér je životopis hudebníka Petra Jandy.

Od masakru ve Stokorcovém lese uplynulo pět měsíců. Kryštůfek Robin navštěvuje psychologa a snaží se vyrovnat s hrůznými událostmi. Filmy Medvídek Pú: Krev a med jsou první dvě hororové adaptace klasické knihy A. A. Milneho. S tímto příběhem se diváci mohli setkat v různých pohádkových adaptacích již před několika desetiletími. Obsahuje to nejlepší z hororové tradice a také více Milneových postav.
Hrají: Scott Chambers, Ryan Oliva, Tallulah Evans, Simon Callow, Lewis Santer.
Nejbližší termíny promítání: dnes a pátek (19.45 hod.).

Když skupina přátel neuváženě poruší nejzásadnější pravidlo tarotů, které vykladačům zapovídá použití balíčku jiného vykladače, přivolají na sebe nevědomky hněv nepředstavitelného zla, které bylo v prokletém balíčku karet uvězněno. Jeden po druhém jsou tak nuceni čelit svému osudu a stávají se nedobrovolnými účastníky smrtící hry ve snaze uniknout věštbě, kterou jim Tarot předpověděl.
Hrají: Jacob Batalon, Alana Boden, Humberly González, Olwen Fouéré, Wolfgang Novogratz, Avantika, Harriet Slater.
Nejbližší termíny promítání: dnes a sobota (20.00 hod.), neděle (19.45 hod.).

Petr Janda, frontman skupiny Olympic, zpěvák, skladatel a kytarista, jedna z největších legend v historii české populární hudby, oslavil v květnu 2022 své 80. narozeniny a koncem téhož roku 60. výročí vzniku skupiny Olympic. V rámci dvojitého jubilea vznikl celovečerní dokumentární film o tomto výjimečném hudebníkovi a otci čtyř dcer. A proč Django? To je přezdívka, kterou dostal Petr Janda, když v roce 1968 absolvoval turné po Francii. Francouzi používali jeho jméno a říkali mu Žambon, což je šunka, Žanda nebo Žamon. Až bubeník Jan Antonín Pacák mu začal říkat Django, podle slavného francouzského džezového kytaristy Jeana "Django" Reinhardta, který je Petrovým velkým vzorem.
Hrají: Petr Janda, Alice Jandová, Marta Jandová, Eliška Strakošová, Anežka Jandová, Rozálie Jandová, Matouš Janda, Petr Janda ml.
Nejbližší termíny promítání: dnes (17.30 hod.), sobota (19.30 hod.).

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí