Jedna noc s Planetou opic v kině Hutník

V kladenském kině Hutník se dnes promítá strhující příběh z Planety opic a česká novinka Jedna noc.

Nový příběh z Planety opic se odehrává několik generací v budoucnosti od vlády lidoopa Cézara. V té době jsou opice na planetě dominantním živočišným druhem a lidé musejí přežívat v úkrytech. Zatímco nový opičí tyran buduje své království, jistý mladý lidoop podniká strastiplnou cestu, během níž se musí vyrovnat s minulostí a učinit náročná rozhodnutí, která budou mít zásadní vliv na budoucnost opic i lidí. 
Hrají: Reya Allan, Peter Macon, Owen Teague, William H. Macy, Kevin Durand, Sara Wiseman, Neil Sandilands, Eka Darville, Lydia Peckham.
Nejbližší termíny promítání: dnes (16.15 a 19.00 hod.), pátek (16.15 a 19.15 hod.), sobota (16.15 hod.), neděle (16.10 hod.).

Mají jedinou šanci – odrazit se ode dna. Ve vztahu už zažili leccos, ale navzdory tomu jsou pořád spolu. Jenže to, co se stane jedné noci, bude možná dosud nejtěžší zkouškou jejich společného života. Kam až jsou ochotni zajít? Odvážná lovestory Jedna noc od autora tragikomedie Spolu Davida Laňky otevírá téma, o němž se příliš nemluví. Na sexuálních livechatech jsou totiž možná i vaši blízcí.
Hrají: Vanda Chaloupková, Adam Ernest, Kamila Janovičová, Pavlína Balner, Jan Nedbal, Martin Cikán.
Nejbližší termíny promítání: dnes (19.15 hod.), neděle (19.45 hod.).

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí