Městská knihovna zve na Folkový antikvariát

Pokud si chcete zavzpomínat na známé hity či si potrénovat paměť, navštivte v červnu Městskou knihovnu Kladno. 

11. 6. od 9:30 Dopoledne pro maminky s dětmi 
Knihovna jako místo setkávání, prostor pro kreativní činnosti a podpora rozvoje čtenářské gramotnosti u dětí. Program je vhodný pro děti do 5 let. VSTUP ZDARMA. ODDĚLENÍ PRO DĚTI. Rez. míst na 312 258 913 

19. 6. od 18:00 FOLKOVÝ ANTIKVARIÁT Luboše Hrdličky 
Luboš Hrdlička je zakládající člen kapely Nezmaři, hudebník, autor mnoha známých folkových písní. Společně si připomeneme nejznámější coververze hitů Dylana, Baezové, Garfunkela a dalších, které známe z české folkové scény. Celý pořad je prokládán historkami ze zákulisí hudební branže. Sám L. Hrdlička se vyjádřil, že se těší na společnou interpretaci hitů, proto bude pro případné zájemce texty písní promítat na plátno. VSTUP ZDARMA. ČÍTÁRNA. Rez. míst na 312 258 914. 

26. 6. LEKCE TRÉNOVÁNÍ PAMĚTI - 10:00 Stoletá paměť. Stovkou tam a zase zpátky po středních Čechách.
Hodinové intenzivní pátrání v paměti po více než 100 pojmech. VSTUP ZDARMA. ČÍTÁRNA. Rezervace míst na 312 258 914. 

26. 6. LEKCE TRÉNOVÁNÍ PAMĚTI - 17:00 Bond. James Bond
Jak si zapamatovat jména a obličeje? Další z celoročního cyklu přednášek na téma trénování paměti. Přijďte sami sebe přesvědčit, že váš mozek je v mnohem lepší kondici, než jste si mysleli!  A pokud přesto budete vy sami cítit nějaké rezervy, můžete prakticky využít nově nabyté znalosti - mnemotechniky pro lepší vštípení, posílit to, co brání zapomínání a zkrotit krátkodobou paměť. Hodinu vede akreditovaná trenérka ČSTPMJ. 

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí