Hra s Mádlem se natáčela v Kladně. Brzy tu má předpremiéru

Na konci října jde do kin snímek Hra s hercem Jiřím Mádlem v hlavní roli. Režisér filmu Chilan Alejandr Fernández Almendras točil jeho část čtrnáct dnů v Kladně. Premiéru ve všech českých kinech má Hra 31. října. Předtím, 25. 10., se na něj jako první můžete podívat v kladenském kině Hutník!

Černobílý film je natočený ve formátu 4:3 a vznikl v koprodukci čtyř zemí, Česka, Chile, Francie a Jižní Korey. Zobrazuje svět mladého ředitele oblastního divadla (Jiří Mádl), který se začne rozpadat během realizace svého ambiciózního snu nejen v pracovní, ale i soukromé rovině. 

Loni v lednu jsme vám přinesli rozhovor s režisérem. Almendrasovi tehdy Kladno nabídlo skvělé podmínky včetně kulis v městském divadle. Po roce a půl se milostný snímek konečně dostává na plátna kinosálů. „Příběhová linka je situována na manželství a milostný trojúhelník. Mladý ředitel divadla bojuje se složitou trojrolí čerstvého otce, chápavého partnera a dravého profesionála. Tři hlavní postavy dělají chyby, a ačkoliv si navzájem ubližují, dělají to proto, že jsou slabí, ne protože by byli zlí,“ popisuje hlavní postavy režisér Almendras. Vedle Mádla milostný trojúhelník doplňují herečky Marika Šoposká a Elizavet Maximová. 

Trailer Hry najdete na adrese: http://bit.ly/2onGAeo

Jan Murárik

madlchil

Chilský režisér si zázemí pro práci na Hře nacházel v kladenských kavárnách


Počasí Kladno

Předpověď počasí