Kino Hutník zahajuje filmem V síti. Divadlo a zámek zůstávají zavřené

Ode dneška mohou zájemci opět navštívit výstavy, kina či divadla. Kladenské kino Hutník dnes díky uvolnění vládních opatření přivítá první živé hosty. Městské divadlo Kladno i galerie v zámku zůstávají pro diváka zavřené.

Kino promítalo do této doby pouze do domovů diváků po zakoupení virtuální vstupenky. Divadelníky a jejich tvorbu město připomínalo vzpomínkovými ukázkami z her na sociálních sítích.
Hutník se od sedmi hodin večer vrací do života filmem V síti. Připomeňme, že tento český snímek pojednává o mužích, kteří požadují po nezletilých dívkách sex prostřednictvím videohovoru, posílají jim fotografie svých přirození či odkazy na porno. Anebo se dívky dokonce pokouší vydírat. Od zítřka do pátku jsou na programu kina vždy dva filmy. Z nabídky doporučujeme páteční promítání snímku 1917.
V sále si diváci sednou vedle sebe maximálně po dvou a více než sto se jich na film nedostane. „I když přijde vícečlenná rodina, prodáme jim vstupenky jen po dvou sedačkách. Mezi nimi zůstane jedna sedačka volná,“ upozorňuje provozovatel kina Pavel Volf.
Městské divadlo Kladno dnešním dnem otevírá pouze pokladnu. O náhradních termínech zrušených představení bude včas informovat na divadelních stránkách.
Kladenský zámek město otevře v celém rozsahu všech expozic od úterý 19. 5. v nově upravené otevírací době od 10 do 17 hodin od úterý do neděle.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí