Božská Eva jazzuje v Kročehlavech

O víkendu v Kladně dvakrát zpívala volejbalistům českou hymnu a dnes večer se do Kladna se zpíváním vrací. V rámci Klubu přátel Rudy Fialy bude Eva Emingerová jazzovat ve vinárně Ateliér.

V sobotu i v neděli jste před finálovými zápasy volejbalistů Kladna a Českých Budějovic zpívala před zaplněnou sportovní halou českou hymnu. Jaké to pro vás bylo, když jste naživo vystoupila před tolika lidmi?
Mně se to moc líbilo, zvládla jsem to bez problémů, jenom trošičku nervózní jsem byla v neděli, když to přenášela naživo Česká televize.  A taky jsem v neděli víc držela palce domácímu Kladnu, které v sobotu prohrálo, protože mně by bylo líto, kdybych jim zpívala a oni dvakrát prohráli (směje se). Viděla jsem krásný volejbal. V sobotu Kladenští nastoupili, jako kdyby se nemohlo nic špatného stát a stalo se, zato v neděli chtěli vyhrát víc než soupeř a povedlo se jim to. 

Zaujala vás atmosféra, kterou publikum vytvořilo?
To bylo pravé bouřlivé Kladno (směje se). 

S Kladnem jste se na dlouho nerozloučila. Dnes v něm opět zazpíváte. Co jste si pro diváky ve vinárně Ateliér připravila?
Já bych se na kluky přijela podívat i tuto neděli, ale sama o víkendu hraju v šestkovém volejbalu kvalifikaci o druhou ligu, takže mi to nevyjde. Dneska si v Ateliéru zazpívám ve společnosti výtečných muzikantů. Tímto zvu všechny, kdo mají rádi kvalitní jazz. 

Jan Murárik

evaeva

Eva po hymně dostala od klubu dres nejlepšího hráče


Počasí Kladno

Předpověď počasí