Skupina Queen v Hutníku nekončí. Dohoní ji Ženy v běhu?

Kino Hutník připravilo pro diváky na tuto sobotu exkluzivní program. Ve dvou promítacích časech uvede předpremiéru prvního velkého hitu roku 2019, českou komedii Ženy v běhu. 

Pro milovníky skupiny Queen stále kino promítá a promítat hned tak nepřestane nejúspěšnější snímek posledních dvaceti let Bohemian Rhapsody. Ten pomalu, ale jistě zastiňuje jiný fenomén v návštěvnosti, film z devadesátých let Titanik. 

„S bratrem jsme kino Hutník začali provozovat po premiéře Titaniku, takže jeho rekordní návštěvnost se v Kladně naplno nepromítla. Ovšem Bohemian Rhapsody plní Hutník od loňského listopadu až neuvěřitelně takřka každé představení. Úspěch mají i vložená úterní promítání pro seniory. Namátkou hned za Bohemian se v Kladně drží v počtu diváků například Padesát odstínů šedi nebo česká komedie Teorie tygra,“ říká Pavel Volf.

V návštěvnosti kina v uplynulém roce se za suverénem Bohemian Rhapsody zařadily snímky Po čem muži touží, Padesát odstínů svobody, Čertoviny, Hotel Transylvánie 3 či Tátova volha. „Výbornou návštěvnost měla také nová česká pohádka Čertí brko, ovšem ta šla na Vánoce, takže nemohla promluvit do prvních pěti u nás nejvíce navštěvovaných filmů. I tak je její deváté místo v celkovém pořadí pozoruhodné. Ještě ji do programu zařadíme. Chodilo na ni totiž i dost dospělých, tudíž o zájem nemáme obavy,“ dodává Volf. 

Za největšího favorita zimy a možná i prvního pololetí letošního roku lze považovat českou komedii Ženy v běhu. „Získali jsme práva na promítání předpremiéry. Tuto sobotu proto Ženy v běhu promítneme dvakrát. Oficiální premiéra je poté ve čtvrtek,“ upozorňuje Pavel Volf. 

Z dalších chystaných premiér v příštích týdnech by diváci neměli opomenout snímky Léto s gentlemanem, Na střeše, Marie, královna skotská, Jak vycvičit draka 3, Colette: Příběh vášně, Vítejte v Marwenu, LOVEní, Úhoři mají nabito či Všichni to vědí.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí