Najděte svou vysněnou práci ve skladu Lidlu v Buštěhradě

Práce, která je různorodá, zajímavá a zároveň dobře ohodnocená, je snem každého.

Právě tu nabízí nové logistické centrum Lidlu v Buštěhradě, kde najdou uplatnění skladnice i skladníci, dispečerky a dispečeři, ale také řidičky a řidiči. Již páté logistické centrum Lidlu bude postupně zásobovat 90 prodejen a v plném provozu nabídne práci až 500 lidem.
Buštěhradský sklad patří mezi největší sklady Lidlu v Evropě a rozkládá se na téměř 60 000 metrech čtverečních, což se pro představu rovná zhruba 6 fotbalovým hřištím. Logistické centrum je zajímavé také tím, že vyrostlo na brownfieldu bývalého továrního komplexu v areálu oceláren Poldi Kladno. Se skladem je neodmyslitelně spojeno množství různých profesí, které jsou potřeba k zásobování prodejen i zajištění chodu samotného logistického centra. Zájemci mohou vybírat z 20, 30 a 40hodinových úvazků a se zajímavou prací tak jednoduše skloubit i volný čas. Vybírat lze také z manažerských a administrativních pozic.
Zájemci o zaměstnání získají nejen adekvátní plat, ale také řadu benefitů. Ty zahrnují například 25 dní dovolené, stravenky v hodnotě 100 Kč, kartu Multisport, ale i příspěvek na penzijní pojištění/spoření či balíčky pro nastávající rodiče. Samozřejmostí je moderní zázemí s odpočinkovými prostory a terasou, dostatkem denního světla. Do budoucna se v okolí areálu počítá s rozsáhlými parkovými úpravami tak, aby logistické centrum nabídlo ještě příjemnější pracovní podmínky.
Samotná stavba vznikala i s ohledem na životní prostředí. Dešťová voda ze střechy odtéká do nádrží a následně slouží ke splachování toalet a zalévání zeleně, odpadní teplo vznikající při chlazení pak slouží pro ohřev užitkové vody a vody do podlahového topení.
Ke svícení je pak využito úsporné LED osvětlení s inteligentním řízením. Nový sklad bude přínosný také pro obyvatele Buštěhradu. Lidl totiž podpoří Základní a mateřskou školu Oty Pavla a přispěje na stavební úpravy spojené s vybudováním dvou nových tříd v ZŠ. Za každý kamion, který je potřebný k naplnění skladu, přispěje Lidl částkou 100 Kč. Celkový příspěvek tak bude 140 000 Kč.
Bližší informace najdete na adrese: https://lidlcz.page.link/bustehrad-nabidka-prace.  

-red- 

lidl2

lidl3


Počasí Kladno

Předpověď počasí