Divadelní kavárna, to je skvělá kultura spojená s výtečnou kuchyní

Určitě jsou v Kladně parádní kavárny, ovšem ta divadelní v přízemí kladenské hlavní scény patří mezi absolutní Top. Svou aktuální nabídkou totiž hravě přesáhne hranice města!

Málokterá kavárna umístěná v divadelní budově je schopná nabídnout výtečné pokrmy od snídaně až po večerní posezení u kávy nebo vybraného vína. K ještě lepší pověsti vylepšili jídelní i nápojový lístek a většinu dnů v měsíci v kavárně posedíte i po deváté hodině večerní.

Otevírací doba: po – pá (7.30 – 19), so - ne (8.30 – 19, v případě divadelního představení zavírá kavárna hodinu a půl po jeho skončení. Za kalendářní měsíc jde v sezoně minimálně o dvacet pět dní.)

Točená piva: Plzeň (39 Kč)

Hlavní jídlo: kuřecí i vepřový řízek, košík miniřízečků, vepřový guláš (95 – 189 Kč), řecký salát (98 Kč), denní menu, výběr ze dvou jídel (89 – 145 Kč), domácí polévka (35 Kč). 

Speciality podniku: chlebíčky vlastní výroby, po kterých se především večer při divadelním představení vždy jen „zapráší“… (25 Kč). Každý měsíc je v nabídce káva z vybrané země. V říjnu se podává Guatemala, v listopadu ji vystřídá Kostarika (39 – 59 Kč), podává se s plnotučným mlékem či na přání s mlékem sójovým. Oblíbené jsou rovněž dorty z cukrářství Panenka (35 – 55 Kč). K snídani se podávají domácí koláče či lahodné croissanty (25 – 35 Kč). Snídaňové menu (25 – 89 Kč), vaječná omeleta (95 Kč). 

Nejdražší panák: rum (135 Kč)

Wi-fi/tv: ano/ne

Chuťovky: předkrmové variance sýrů, uzenin či smažené cibulové kroužky (69 – 95 Kč), slané a sladké palačinky (69 – 95 Kč), zapečené toasty (55 – 59 Kč). 

Počet míst: 52, zahrádka 40

Počet štamgastů: 50

Zábava: divadelní představení, semináře, přednášky, promítání dokumentů, recitace, čtení, vánoční i mikulášské večírky, premiérové večírky, obchodní a přátelské schůzky. 

Jan Murárik

kavadomaci

Domácí chipsy s výběrovými víny

kavadoporucujeme

Doporučujeme sýrovou omeletu

kavadort

Dort z Tuchlovic, káva z Jižní Ameriky

kavafresch

Fresch a míchaná vajíčka

kavajako

Jako předkrm cibulové kroužky a po nich řízeček

kavakavarna

Kavárna žije především děním kolem divadla

kavamale

Malé podium nabízí kulturu mnoha podob

kavamodnipr

V kavárně se konala módní přehlídka

kavastylova

Stylová zahrádka láká k posezení

kavavkavarne

V kavárně se interiér povedl

kavavyborny

Výborný croissant k snídani nebo jen tak ke kávičce

kavavyhlasene

Vyhlášené je také skvěle upravené maso

kavakarta

Karta vám urychlí občerstvení při návštěvě představení


Počasí Kladno

Předpověď počasí