Kladno INDOOR: Atleti chystají skvělý halový závod

Pořadatelé skvělých atletických závodů z A.C. TEPO Kladno ho nazývají mladší sestřičkou. Řeč je o novém halovém mítinku Kladno Indoor. Sesterský atletický podnik k již světovému závodu Kladno hází a Kladenské memoriály se představí na Sletišti v únoru 2021.

 

Byl to chybějící střípek do mozaiky našeho klubu. Máme na Sletišti skvělou partu úžasných atletů, jsme jeden z největších klubů v republice, družstva mužů i žen máme v extralize, pořádáme mistrovství republiky, jsme také pořadateli mezinárodního mítinku Kladno hází a Kladenské memoriály, zařazeného do nejprestižnější série závodů na světě. K dovršení našeho snažení tak zbýval jen halový mítink,“ popisuje filosofii člen výboru A.C. TEPO Kladno Jakub Kubálek.
Takzvaně „nultý“ ročník si na Sletišti vyzkoušeli atleti již v letošním roce a nyní si fandové atletiky mohou do kalendářů poznamenat pondělí 8. února 2021. O rozsahu akce vás budeme detailněji informovat. Podle pořadatelů minimálně závody ve vrhu koulí a skoku vysokém mužů budou mít skvělou mezinárodní kvalitu. Dobře si zapamatujme název akce Kladno INDOOR, možná se na Sletišti rodí další senzační sportovní podívaná.

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí