První turnaj na „Kablovce“ obsadilo 25 dvojic

O první ročník tenisového turnaje dvojic na kurtech TK Kročehlavy byl nečekaně velký zájem.

Pětadvacet dvojic rozdělených do skupin rozehrálo celodenní turnaj v nejhezčím tenisovém prostředí v Kladně. Nejlepší začínali s ostatními ráno a končili ve večerních hodinách.
„Potěšil nás velký zájem o turnaj. Utkali se v něm klasické rekreační páry mužů, smíšené páry, vyložení hobíci i dvojice složené ze závodního hráče a amatéra. V závěru dne byly k vidění kvalitní boje. Těšíme se na příští ročník, který bude díky získaným zkušenostem ještě lepší,“ věří hlavní organizátor Marek Maršoun.
A jak to celé dopadlo? Za velké překvapení lze považovat čtvrtfinálové vyřazení zkušené deblové dvojice Hnilička/Procházka. Toho, kdo se pravidelně pohybuje v kladenském světě deblových bitev, zase vůbec nepřekvapilo složení semifinále. V něm se střetly dvojice Stach/Palkovič vs. Zimmerman/Horák a Dihel/Kácl vs. Habl/Šikula. Šťastnější či lepší si to vpodvečer rozdali o první kročehlavský titul. Po finále se ještě nějaký čas hovořilo o jednom sporném míčku, který možná rozhodl o vítězném páru Dihel/Kácl (úvodní foto). Pomyslné stříbro brali ZimmermanHorákem a bronz StachPalkovičem.

Jan Murárik

tkk
Poražení finalisté Horák s Zimmermanem

tk
V parádním klubovém prostředí vládla přátelská atmosféra

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí