Tetourův gól jen snížil porážku Kladna

Kladno v pátek večer podlehlo v druhé futsalové lize lídrovi aktuální tabulky soutěže z Krupky 2:4 (1:2).

Od Krupky, která je v čele bez prohry a soupeřům naděluje gólové příděly, se také v Kladně čekal brankostroj. K překvapení třicítky diváků ve sportovní hale drželi domácí hráči první poločas s Juniors krok. Dvě branky prakticky soupeři nabídli sami...
Na začátku druhého poločasu hosté svůj náskok dvěma trefami do šibenice navýšili a vývoj utkání kontrolovali. Přesto se dokázal, pro soupeře velmi nepříjemně dotírající, Tetour (na snímku) prosadit. Fotbalový gólman Hostouně rád hraje v poli a futsalistům se jeho chuť dávat branky vyplatila.
„Kluci zápas odjezdili, chválím je za to, jak makali a uhráli slušný výsledek. Příští zápas by se nám do sestavy měla vrátit spousta hráčů, kteří dnes nemohli z různých důvodů nastoupit,“ uvedl po utkání trenér Jiří Veselý.
Kladno prohrálo druhý duel v řadě a příští týden se pokusí nemilou sérii přerušit doma proti Jablonci (pátek – 20.00 hod.).

Branky: 11. Bejbl (Zieber), 33. Tetour (Zieber) – 15. Knor, 19. Fradick, 23. Knor (Šebek), 25. Šebek (Memeti).
FK Kladno: Koco – Tetour, Bejbl, Čurda (C), Zieber, Jiránek (bývalý futsalový trenér Kladna), Řehák. Trenér: Jiří Veselý.
Boca Juniors Krupka: Da Costea Antonio (Džudža) – Tavarares Dos Santos Viktor, Šebek, Cardeal De Jesus Caio Cesar, Goes Conceicao Fradick Fernando – Memeti, Taverna, Cibrik, Knor (C), Gansukh. Hrající trenér: Taverna.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí