Video. Šok na Noci válečníků

Dvanáctá Noc válečníků Pavla Hakima Majera je historií. Opět byla velkolepá, ovšem tentokrát také šokující pro Kladno.

Poté, co kvůli horečce vypadl zlatý hřeb Noci, těžká váha v K-1 Honza Soukup, obecenstvo se ve sportovní hale nejvíc těšilo na zápas v MMA Honzy Homolky. Poslední v programu duelů. 

Do té doby měly diváky pořádně nažhavit kromě jiných vystoupení Svatopluka Praislera v K-1 či loučení s kariérou skvělého Martina „Zlatníka“ Chaloupky v MMA. Avšak navzdory očekávaným výhrám zasáhlo oba tvrdé K.O., pro Martina technické, pro Sváťu čisté. 

A tak se o zábavu spíše postarali vozíčkáři a středověcí rytíři. Hendikepovaní závodníci předvedli klasický box, rytíři zase naostro řežbu s meči. „Při jednom souboji mně soupeř usekl kus prstu, naštěstí mi ho doktoři přišili,“ svěřil se Vašemu Kladnu před vystoupením Dmitrij Nikitin, Rus z Uralu. 

To Zdeněk Krupička, sledgehokejista, najel do ringu ke svému teprve druhému boxerskému zápasu. Ten první, proti stejnému soupeři, skončil remízou. Teď, i když měl mnohem kratší ruce, vyhrál.

Krátce před půlnocí vešel za obrovského aplauzu Honza Homolka z SKS Areny. S respektem ke svému protivníkovi se postavil v MMA do 77 kilogramů ke čtvrtému duelu. Tři předešlé vyhrál. Tenhle už ne. Stopky ukrajovaly třetí minutu prvního kola, když Honza nakročil soupeři do rány. „Uspal mě. Vůbec jsem neviděl, odkud to přišlo. Nic nenasvědčovalo tomu, že by chtěl zaútočit,“ kroutil hlavou Homolka. „Nevím, jak jsem to udělal, ale Honza najednou ležel,“ krčil rameny vítěz Jakub Bahník.

Nejpozději za půl roku si poražení můžou dát na třinácté Noci válečníků repete.

Jan Murárik

nocporadne

Pořádně zatejpovat a jede se do boje

nocvozicky

Vozíčky musí při boji držet asistenti

nocposledni

Poslední pomazání od Hakima

nocsvatu

Sváťu právě dopočítali

nocnavzdory

Navzdory K.O. Sváťa diváky pobavil

noctady

Tady ještě měl Martin Zlatník Chaloupka zápas pod kontrolou

nocmartin

Martin Zlatník Chaloupka si zapsal technické K.O.

noczlatnik

Zlatník prozradil, že se možná do ringu vrátí

nocprekvapive

Překvapivé K.O. Honzy Homolky a zároveň první porážka v MMA

nocstredovek

Středověk nekončí, středověk trvá...

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí