Hostouň se na premiéru těší

Sestup z ČFL, nefunkční webové stránky klubu, to je mužstvo Mostu, které dnes odpoledne zavítá na hřiště Hostouně. Sokol tak čeká velká neznámá. To ale neznamená, že se na první kolo divize skupiny B nepřipravovali Sokolští svědomitě.

Poslední velký trénink absolvovali v pátek večer. Bez tří zraněných secvičila sedmnáctka hráčů herní i standardní situace, rozdali si to na dvě na malém hřišti a po hodině a půl spokojení odjeli do svých domovů. „Je tu skvělá atmosféra. Moc se na zápas těšíme. Jsme připravení na výbornou,“ oznamoval trenér Martin Čurda a dodal, že sice o soupeři ví jen, že zřejmě přijede namíchaná sestava zkušených doplněná dorostenci. Na webu Baníku Most se dozvíte, jak tým vstoupil do jarní části ČFL. Tím informace z klubu končí.

To Hostounští se netají tím, že mají alternativy za Šilhana (po ortopedickém zákroku kolena), Letka (ten se k týmu připojí příští týden) a zraněného Zachariáše (ten by zřejmě mohl proti Mostu nastoupit v druhém poločase). „Máme silný střed hřiště s Markem a Zemanem, vpředu Zachariáše, Tvrzníka, Nováka, Roučka a Trnku. Pro první kolo postavíme stoperskou dvojici Burant – Hanuščík. V současné době máme kádr uzavřený a sahat do něj nějakými příchody nebudu. Uvidíme časem, kde ho budeme potřebovat doplnit,“ uzavřel předzápasové téma Martin Čurda. 

Výkop zápasu je stanoven na sedmnáctou hodinu.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí