Kladno hostí nevýrazný Most

Jediný bod, který mostečtí fotbalisté ze dvou dosavadních divizních kol uhráli, získali se štěstím v Hostouni. Pro kladenský SK by měli zítra být jen povinnou překážkou na cestě za ziskem tří bodů za výhru. Přijďte se zítra podívat.

Poté doma Mostečtí padli s Novým Borem 0:3. V kádru hostí, pokud nastoupí v základním složení jako v prvním kole (web klubu nefunguje), si pak Kladno musí pohlídat bratry Zdeňka a Andreje Weickerty, mladíky, kteří umí utéct soupeři i přes polovinu hřiště. Zvláště Zdeněk, s číslem dvanáct, předváděl kromě rychlých končetin i výtečnou fotbalovou techniku. 

„Na rychlost i motivaci jejich mladíků si dáme pozor. Můžeme nepříjemně překvapit jenom sami sebe, že tenhle zápas podceníme. Navíc bychom měli hrát v mnohem silnějším složení, než minulé kolo ve Štětí,“ říká trenér Ivan Pihávek.

Ve Štětí uhrál SK dva body po penaltovém rozstřelu a se ziskem pěti bodů je podle očekávání v nejvyšších patrech tabulky. Utkání s Mostem na Stadionu Františka Kloze začne tradičně ve čtvrt na jedenáct dopoledne.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí