Neporažená Hostouň prověří Nový Bor

Sokolové z Hostouně putují divizí bez porážky. Ve třech zápasech B skupiny ztratili pouhý bod. To jejich soupeř, Nový Bor, už prohrál.

Domácí porážka v prvním kole se Štětím (0:3) drží Nový Bor uprostřed tabulky. Severočeši zřejmě domácí zápasy nemají v oblibě, protože v minulém kole jim vzal bod po penaltovém rozstřelu Rakovník. Jedinou čistou výhru si připsali v Mostě, kterému nastříleli tři góly, aniž by inkasovali. Střeleckou tabulku Nového Boru vede útočník Broschniský s třemi zásahy, střelecké tabulce Hostouně vévodí Zeman s dvěma zásahy. 

To sokolové z Hostouně porážka dosud nepoznali. Štika divize zaplatila v prvním kole nováčkovskou daň, když slaboučký Most zdolali Středočeši až na penalty. Poté si hravě poradili se soupeřem v Rakovníku a doma jasně přehráli Libiš. 

„Sestava oslabená o marody není. Všichni se na Bor moc těšíme, známe jejich slabiny, takže jsme se celý týden na ně připravovali. Věřím, že po tomhle zápase pojedeme do Kladna stále bez porážky,“ uvedl Michal Zachariáš, kapitán Sokola. Utkání začíná tradičně v pět hodin odpoledne.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí