Hlas Rytířů: Budějovice nás k ničemu nepustily

Včerejší prohra Rytířů na ledě českobudějovického Motoru 1:3 byla podle hlasů z kladenského tábora ještě milosrdná. Přitom Budějovičtí prý v žádném velkém herním laufu nejsou.

Kladenští trenéři museli kvůli zdravotním komplikacím v týmu sáhnout po hře na tři útoky (v Budějovicích navíc zůstal v nemocnici s podezřením na otřes mozku Patrik Machač) a proti zápasu s Prostějovem prohodili beky. K Hořavovi se do první pětky přesunul Ptáček, Růžička putoval do zadních řad. První pětce bylo dohromady rekordních 195 roků (Petr Ton včera oslavil 43. narozeniny, blahopřejeme). Domácí nastoupili se čtyřmi pětkami a před vyprodaným hledištěm (přes šest tisíc diváků). 

Radek Bělohlav, trenér dorostu Motoru a bývalý hráč Kladna: K naší smůle máme takové vylosování, že nám domácí zápasy vycházejí minimálně na sobotu. Ve všední den stadion, i když máme nejvyšší návštěvy v lize, jen těžko vyprodáme. A zisk ze vstupného nám pokryje čtvrtinu rozpočtu klubu. Kdyby chodilo pod dva tisíce lidí na zápas jako jinde, tak nás to položí. V samotném utkání jsem viděl, že jsme Kladno k ničemu zásadnímu nepustili a to podle mne máme do herního laufu daleko.

Pavel Patera, trenér Rytířů: Máme v týmu zkušené hráče, bývalé reprezentanty, a ty nemůže plný stadion soupeře ovlivnit. Nekoukám ani na to, komu je kolik roků, já beru tým jako celek a ten nehrál dobře. Domácí nás přehrávali ve všem. Jen díky Hanuljakovi jsme v první třetině inkasovali jen tři góly!

David Růžička, obránce: Pár šancí jsme měli, ale nic jsme nevyužili…

Adam Kubík, útočník: Nepovedla se nám první třetina a pak už se to těžko otáčelo.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí