Slovan se dotáhl na čelo

Utkání třetí třídy mezi Slovanem Kladno a Knovizí nepřineslo moc pěkného fotbalu. Domácí se po většinu hry přizpůsobily výkonu soupeře.  

V desáté minutě po krásném vybídnuti do sóla mladý Fencl nezaváhal a Slovan vedl 1:0. Místo toho, aby se domácí uklidnili, tak v jejich hře bylo příliš nepřesností. Až ve 26. minutě po krásné kombinaci, kdy Bělohlávek naservíroval míč Rácovi před prázdnou brannku, se skóre změnilo - 2:0 Hosté se dostali ke slovu ve 30. minutě, kdy jedovatou střelu vytáhl brankář Hnědkovský. Domácí si pak vytvořili ještě několik šancí, nejvíc je asi zamrzelo břevno kanonýra Ráce.

Druhý poločas se nesl v podobném duchu. Hosté jenom přeci trochu vycítili šanci a jejich snaha vyvrcholila v 58. minutě, kdy Radek Duda proměnil pokutový kop - 2:1. Žádné drama se ale nekonalo, obě mužstva pokračovala ve stejné hře se spoustou nepřesných přihrávek. V 85. minutě se kopala penalta i na druhé straně, kterou proměnil Rác a tím bylo o utkání rozhodnuto - 3:1. Slovan se tímto vítězstvím dotáhl na čelo tabulky.

Sestava Slovan: Hnědkovský, Valenta, Pokorný, Hvězda, Prošek, Bělohlávek, Střela, Pavlosek, Hnízdil, Rác, Fencl 

Sokol Knovíz: Kostka, Maťátko, Duda, Zapadlo, Řícka, Štulík, Novák, Provinský,Toman, Janek, Cimrman

Branky: 10.min. Fencl, 26. a 85. (p) min. Rác - 58. Duda p

- pjd -

knoviz1a

knoviz2

knoviz3

knoviz4

knoviz5

knoviz6

knoviz7

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí