Jan Pechr: V Nymburce se dají body uhrát

Trenér jej přesunul na jiný post a Jan Pechr se mu odvděčil gólem i skvělým výkonem. Původně pravý bek SK totiž proti Úvalům v posledním kole nastoupil jako štítový záložník a počínal si suverénně.

Jaký jste měl pocit z nového postu?
Hrálo se mi tam dobře, akorát mi chyběl takový klid v rozehrávce, jaký na tom místě předvádí Tomáš Procházka. Občas pod tlakem zmatkuji a kazím přihrávky. Jinak se mi tam líbí. 

Skutečně, spíše než rozehrávkou jste zaujal přímočarostí a zakončením…
Ale měl bych to taky dobře rozehrávat… Ve skutečnosti je mi jedno, jestli hraju tohle, nebo stopera, kterého jsem hrál v Brozanech, nebo svoji pravou stranu na beku. Na pravé straně můžu uplatnit své sprinty. Těžko říct, kde mě trenér příště postaví. 

Může za vaši zbrklost v rozehrávce vysoká škola, kterou studujete?
Ke škole a fotbalu mám ještě práci, ale unavený se necítím. Na můj fotbal tohle vliv nemá. 

Úvaly, kterým jste nadělili trojku, byly asi odpočinkovější soupeř, než byly předtím Brozany a než nedělní protivník v Nymburce…
To určitě byly, i když Brozany, kde jsme prohráli, nic závratného nepředvedly. Zato Nymburk, to bude velký soupeř. Ale i v tomhle případě si myslím, že se dá uhrát nějaký bod. Nymburk je sice téměř stoprocentní tým, ovšem zatím nenarazil na skutečně silného soupeře!

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí