Dušan Přívara: Bojujeme až do závěrečné sirény

V sobotu odehráli Kanonýři důležitý zápas v Liberci a i díky jedné brance a jedné asistenci Dušana „Albína“ Přívary z Podještědí přivezli tři body. Dušan nám odpověděl na několik otázek o vítězství i o nadcházejícím programu.

Z Liberce jste přivezli tři body za výhru 8:6. Jaký byl průběh utkání z vašeho pohledu?
Do Liberce jsme jeli s jediným úkolem, a to vyhrát za tři body. Začátek utkání se naší formaci moc nepovedl a v první třetině jsme obdrželi tři góly. Tým nás v tom nenechal a trenér nám dal důvěru do další třetiny. V té naše lajna vsítila dvě branky a opět jednu obdržela. Druhá třetina byla jiná než první, makalo se, dřelo a výsledkem bylo otočení skóre. Druhá třetina rozhodla. Góly jsme dostávali po individuálních chybách a toho se musíme vyvarovat. Ostatní lajny hrály výborně, táhla nás formace s Ondrou Richtrem, Nůšou a Klápičem, výborné utkání zahrál Toník, pro mě jasný hráč utkání.

Osm vstřelených branek je dobrý základ pro vítězství. Po zranění se vrátil Honza Louvar, a tak je ofenzíva v plné síle. Můžeme očekávat, že se mašina rozjíždí a o góly nebude nouze?
Myslím, že se zvedáme střelecky. Na góly se dost nadřeme a v Liberci nám to tam padalo, taky štěstíčko bylo na naší straně. 

Máte za sebou sedm kol v Tipsport Superlize a na kontě 6 bodů. Jak jste s výkony týmu spokojený a jak se sám herně cítíte? 
Já se cítím dobře, co se týče celkového hodnocení, tak to je kladné. Body, které jsme chtěli, zatím máme a tak spokojenost. Trochu nás trápí začátky utkání, na to si musíme dát pozor. Celkově jsem spokojený.

Hrací víkend začne tentokrát už dnes, a to domácím zápasem proti Spartě. Pokračovat budete v neděli v Ostravě. Oba soupeři jsou vašimi tabulkovými sousedy, co od nich očekáváte? 
Jsou to soupeři, kteří se budou rvát o body, aby se dostali do play off. Pokud přemýšlíme o play off, musíme bodovat a zabojovat. Spartička bude hodně běhavá, a pokud to ustojíme, můžeme vyhrát. Ostrava dokáže překvapit. Mají nový tým jako my a nic nedají zadarmo. Tyhle zápasy budou jenom o nás, jak se s tím popereme.

Co by mělo být největším lákadlem dnešního domácího utkání?
Fanoušky bych rád pozval na každé domácí utkání, protože my nic nevzdáváme a bojujeme až do závěrečné sirény. Dnes to bude boj, a kdo nemá rád Spartu, má o motivaci postaráno 

A co je s Rogerem (tenisová čelenka, pozn. red)? Od začátku sezony jsme ji u vás neviděli...
Rogera jsem zatím nemusel vytahovat. Tohle si šetřím na finiš sezony a nechávám zatím Rogera odpočívat.

 - tl -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí