Sólíčko Honzy Kruliše. Tři body bral šťastnější

Zápas proti Třebíči měl jedno velké plus, a tím je po sérii proher zisk tří bodů, který potěšil hrstku diváků. Ty pořadatel při oficiálním sčítání zřejmě vynásobil dvěma, protože 1200 lidí na hokej nepřišlo ani náhodou.

Včerejší výhra by mohla mentálně mužstvu pomoci do dalších utkání, protože herně to moc velká změna nebyla. Výhra byla vyloženě otázkou štěstí, které se přiklonilo ke Kladnu. Je třeba dodat, že Třebíč se ke konci zápasu zatáhla, Kladno bylo aktivnější a především díky vynikající práci Jirky Burgra, který připravil branku pro Kloze, to tam padlo.

Co nejen mne udivilo byl fakt, že Zelingr nedostal ve včerejším utkání ani minutu na ledě a celý zápas proseděl na střídačce! Vzhledem ke kvalitě obránců a výkonům, které Zelingr v minulých zápasech předvedl, nechápu proč nehraje? Nebo chceme zase přijít o nadějného hráče jen proto, že jinde tu šanci dostane?! Čeho se trenéři bojí, že udělá chybu? To by se museli bát poslat na led prakticky všechny "zkušené" obránce! Pánové na lavičce, ten kluk na to má, tak se nebojte!

H.K.  

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí