Fotbalový víkend ve Švermově: dva zápasy, koncert i lední hokej

Víkend bude na hřišti ve Švermově rušný. Na programu je derby, koncert, hokejový přenos i pokus o nápravu debaklu.

Nejprve se v sobotu utkají v derby TJ Baník Švermov a Kročehlavy. Sotva zazní poslední hvizd rozhodcovské píšťalky, už se pomalu rozezní hudba Dua Jaroslav. "Celý večer vás budeme bavit českými a slovenskými písněmi. Můžete se těšit na známé hity kapel jako Olympic, Chinaski, Nedvědi nebo třeba Elán," zve Duo Jaroslav na koncert, který začíná od 19.00 hod ve švermovské Rebel Aréně. Zároveň se zde bude promítat hokejové utkání Česko - Slovensko. 

Druhý den vyběhnou ve 14.00 hod. švermovské fotbalistky k dalšímu diviznímu utkání proti celku z Jestřábí Lhoty. Domácí hráčky určitě budou chtít napravit nepovedený duel s Malešicemi, se kterými na vlastním stadionu prohrály 0:8 (0:6). K tomuto utkání se vrátil trenér Roman Zeisl: "Do zápasu se silnými Malešicemi s námi šla i kladenská Akademie (Krpata, Raulín) a snažila se holkám nastavit ideální taktiku pro utkání se soupeřem, který rozdává celé divizi nášup. Taktika na našem malém hřišti v celku vycházela, a i přesto, že hosté šli v desáté minutě do vedení, měla ještě Marešková na noze vyrovnání. Poté ale přišlo zranění stoperky a klíčové hráčky Nedvědové a následoval naprostý kolaps, kdy jsme mezi 38. a 45. minutou obdrželi pět branek. V tu chvíli bylo po zápase a ve druhém poločase přišlo zranění i naší brankářky. Utkání se v poklidu dohrálo a Malešice ještě přidaly dvě branky. Na tento zápas musíme jednoduše zapomenout. Jedná se o první prohru na jaře a nenecháme se jí rozhodit. I proto vás všechny zveme na další domácí zápas." 

TJ Baník Švermov ženy - AFK Slavia Malešice ženy 0:8 (0:6) 
TJ: Iljinová (Váňová) - Landová, Nedvědová, Varhaníková, Dorážková - Drmlová, Slámová "C", Vavrochová, Yeskina - Marešková, Tihelková 
Střídaly: Skulová, Holasová

- red -

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí