Ibl na cestě přes Dny města po Noc válečníků

Pro milovníka bojových umění Jakub Ibla začíná druhá část letošní sezony. Odstartuje ji se svým klubem na Dnech města Kladna, v říjnu pokračuje na Noci válečníků a po ní možná končí na turnaji ve Slaném.

Máte před sebou bohatý program?
Poměrně bohatý je. Od pátku do neděle jsme na Sletišti, kde v rámci Dnů města Kladna jako každý rok předvedeme ukázky různých bojových sportů. Stánek či plochu pro naše vystoupení rozděláme jako vždy poblíž dětského hřiště. S dětmi souvisí i náš nábor do klubu, který je součástí naší účasti na Dnech. V neděli se s ukázkami přesuneme na pódium před tribunou. Zastavte se u nás. 

Připravili jste do ukázek na Sletišti novinku?
Letos do nich zařadíme jógu. Ta je velmi oblíbená. Sám jsem se pro ni nadchnul. V našem klubu jsme ji zařadili i do přípravy závodníků. 

Kde vás uvidíme po Dnech?
V polovině září před Oazou, kde budou siláci tahat mimo jiné i kamiony. Náš klub návštěvníkům opět předvede ukázky bojových sportů a kruhové tréninky. Na konci září mě uvidíte na poloprofesionálním mistrovství republiky WAKO. V říjnu se těším na Noc válečníků, kde si, doufám, parádně zazávodím. Po Noci se s mým klubem zúčastníme galavečera ve Slaném. Tam asi bouchat nebudu, spíše podpořím jako trenér své bojovníky. Trenérství mě baví, je to můj život, moje práce, ale s kariérou bojovníka ještě nekončím (usmívá se). 

Jan Murárik

ibljakub

Jakuba jóga pohltila

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí