Přihlásíte děti na letní florbalový kemp?

Kanonýři Kladno po roce opět pořádají příměstský letní florbalový kemp. Akce se těší velké oblibě, proto neváhejte a podejte přihlášky včas.

Letošní první turnus bude patřit dětem narozeným mezi roky 2004 a 2007. Konat se bude v SH BIOS Kladno, Petra Bezruče 3368. Druhá výprava se pak bude týkat ročníků 2008 – 2013 a uskuteční se v 4. ZŠ Kladno, Norská 2633. Kemp probíhá od pondělí do pátku (denně 8.00 – 16.30 hod.), první turnus v termínu 29. 7. – 2. 8. a druhý 5. 8. – 9. 8. Celá akce je zaměřena zejména na rozvoj základních sportovních a florbalových dovedností, ale také na vědomosti.

Jednotlivé tréninky probíhají pod dohledem zkušených trenérů z kladenského florbalového klubu i pozvaných specialistů, například z atletiky nebo z oblasti kompenzačních cvičení. V průběhu kempu děti navštíví i vybraní hráči A-týmu Kanonýrů, kteří jim předají své zkušenosti a přiblíží, jak na sobě museli a musí pracovat, aby mohli hrát florbal na nejvyšší úrovni. Hráči a hráčky se mohou těšit na týden plný florbalu, zábavy a nových kamarádů.

Postup při podání přihlášky:

Dle ročníku narození vyberte turnus, poté požádejte na e-mailové adrese leipner@kanonyrikladno o zaslání přihlášky.

Cena kempu je 3700 Kč za první turnus a 3200 Kč za druhý.

Kanonýři Kladno se těší na další dva týdny plné sportovních aktivit a dobré zábavy!

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí