Sokolové ulovili v Brandýse dva body

Hostouňský Sokol vyhrál v Brandýse nad Labem 2:1 na penalty (0:1) a udržel si pozici lídra divizní skupiny B.

Úvodní poločas domácí vysunuli presink až za půlku a hosté svůj prostor před velkým vápnem vylili "prešovským betonem". Přesto se skrz něj Brandýští po čtyřiceti minutách ke gólu dostali. 

Hned po návratu z kabin provětral gólmanovy rukavice hostouňský Kulhavý a v 50. minutě mířil přesně sokol Hájek. Od 57. minuty šli domácí za řeči do deseti, ale na hře hostí to nebylo znát. Hostouňský Dosoudil poslal míč nad břevno a tím pokusy hostí zvrátit stav skóre na svou stranu skončily. Domácí, jak už to bývá, bez jednoho hráče v poli předváděli lepší fotbal než v jedenácti. A protože Czehowski v bráně vytasil bezchybné zákroky, utkání dospělo do penaltové loterie, ve které si dnes Hostouňští vytáhli šťastnou kartu. "Nejsem spokojen s naším výkonem. Nedokázali jsme se vypořádat s tím, že se na nás domácí velmi dobře připravili. Jsem ale rád za dva body," uvedl po utkání trenér Ivan Pihávek. 

Příští neděli sokolové hostí Libiš. 

Sestava Sokola: Czehowski - Charvát, Trapp, Dosoudil, Vašák, Marek, Kulhavý, Vegricht, Kabele, Laušman, Hájek (střídali 36. Vojtěšek za Vegrichta, 88. Věchtík za Kulhavého). 

Diváků: 424

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí