V Lidicích vyběhnou na trávník hokejisté Sparty

Už dnes se od 18:00 hodin střetnou fotbalisté SK Hřebeč v přátelském utkání s hokejisty HC Sparta Praha. Historie se tedy opakuje, neboť před dvěma lety se oba celky rozešly remízou 4:4. 

Utkání se z důvodu rekultivace hrací plochy ve Hřebči odehraje v Lidicích a oba týmy zvou všechny své příznivce, stejně tak jako všechny ostatní zájemce o tento zápas. Vstupné bude 50 Kč + dobrovolné. Celý výtěžek pak poputuje na dobročinné účely, polovina pozůstalým po tragicky zesnulém fotbalistovi SK Kladno Filipu Suchém a polovina komunitnímu centru pro osoby s autismem Vítej…, které sídlí ve Hřebči a klub na jeho chod tradičně přispívá při svých akcích. 

„Jsem velice rád, že se nám Sparta prostřednictvím svého kapitána a syna naší starostky Jana Piskáčka ozvala. Samozřejmě jsme ihned souhlasili, pak už to bylo jenom o tom najít společný termín a místo, jelikož my jsme mohli jen po sezoně a už bohužel nemůžeme hrát doma,“ objasňuje jeden z organizátorů zápasu Adam Kindl a pokračuje: „Naštěstí nám Lidice vyšly vstříc a můžeme střetnutí sehrát v blízkosti naší obce. Už po úmrtí Filipa Suchého jsem uvažoval o sehrání nějakého charitativního utkání s osobnostmi regionu. Nakonec to vyšlo takhle a já jen věřím a doufám, že vybereme důstojnou částku pro jeho rodinu i pro centrum Vítej…“. Přijďte tedy všichni dnes do Lidic a pomozte dobré věci.“

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí