Fotbalové halové turnaje ve Stochově se blíží

MAXITIP CUP 2019. Pod tímto názvem letos Roman Zeisl pořádá fotbalové halové turnaje mužů i žen a za rok možné poprvé také v mládežnické kategorii.

Turnaj mužů se uskuteční v neděli 22. prosince od 9.00 hod. ve Sportovní hale na Stochově. Obsazenost už sahá na číslo 14 týmů, ale zastaví se nejvýše na 16 týmech. Hrát se bude 4 plus 1, třináct minut ve skupině, poté play off. Startovné činní 1600 Kč. Akci moderuje Pavel Pajma. "Turnaj žen se uskuteční o týden později, tedy v neděli 29. prosince, taktéž od 9.00 hodin na Stochově. Zde by se měla kapacita zastavit na dvanácti týmech. Zúčastní se celky z celých Čech jako Mnichovo Hradiště, Dobré Pole, SKPŠ Praha či Vědomice, které mimo jiné aktuálně trénuji, nebo nejbližší týmy ze Švermova a Rakovníka," říká Roman Zeisl. Přihlášky do obou výše zmíněných turnajů lze zasílat na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

A jaké jsou plány na příští rok? "Plánujeme opět velký letní turnaj. Co se týče halové sezony, chceme v prosinci 2020 a lednu 2021 uspořádat turnaje starších přípravek, mladších a starších žáků, mladšího a staršího dorostu, mužů, žen a starých gard. Turnaje chceme obsazovat atraktivními týmy nejen z Kladenska. Co se týče mládeže, jednalo by se o premiéru," uzavírá Roman Zeisl.

-md-  


Počasí Kladno

Předpověď počasí