Anketa. Jaký výsledek uhraje dnes Slavia na Arsenalu?

Fotbalisté pražské Slavie uhráli v Evropské lize jeden ze svých největších klubových úspěchů. Dnes na hřišti londýnského Arsenalu nastoupí k prvnímu čtvrtfinálovému utkání (v 21.00 hodin na ČT Sport). Jak slávisté podle vás v Anglii dopadnou?

 Vladimír Lemon, lékař, předseda SK Kladno: Jsem slávista a nejen slávistické srdce mi říká, že na Arsenalu neprohrajeme.

Jaromír Bureš, ředitel Oblastní nemocnice Kladno, bývalý hráč SK Kladno: Přeji Slavii uhrát pěkný výsledek, takže prohraje o gól. Jako sparťan bych popřel sám sebe.

Lukáš Hajník, bývalý hráč Slavie a SK Kladno: Slavie uhraje remízu 1:1. Vycházím ze skvělé atmosféry v týmu, která je patrná navenek. Poznal jsem trenéra Trpišovského osobně a udělal na mě dojem jako člověk i jako odborník.

Hana Vocelková, ředitelka 5. ZŠ v Moskevské ulici: Slavie prohraje o gól. Podle mne gól nevsítí.

Petr Trapp, hráč Sokola Hostouň, bývalý mistr ligy se Slavií: Arsenalu moc nevěřím, spíše se přikláním k remíze, v horším případě k prohře Slavie o gól.

Jiří Hondl, předseda Sokola Hostouň: Zápas skončí remízou. Nevím, v jaké je Arsenal kondici, přesto si myslím, že Slavie na plichtu má.

Vladimír Dufek, ředitel 12. ZŠ v Brjanské ulici: Něco mi říká, že Slavie ukope plichtu.

Jiří Ondráček, extraligový hokejový rozhodčí: Přál bych jí, aby vsítila alespoň gól, ale podle mého názoru neuhlídá jednu standardku a o gól prohraje.

Jan Murárik
Ilustrační foto: Slavia Praha, slavia.cz




Počasí Kladno

Předpověď počasí