Hostouň má dva zápasy k tomu, aby zimu přežila v klidných vodách tabulky

Hostouňští sokolové dnes ve 12. kole ČFL prohráli na hřišti favorizovaných Domažlic 1:3 (1:1).

Hosté se ujali hned ve druhé minutě vedení a navodili atmosféru možného překvapení. Půl hodiny žili fanoušci domácích v nejistotě a hosté v euforii, že by se po dvou prohrách v řadě mohlo bodově zadařit. Přesně třicet minut nato Domažlice vyrovnaly, za dalších čtyřicet šly do vedení a dvě minuty před závěrečným hvizdem si tři body za výhru pojistily.
„Už několikátý zápas hrajeme ´proti větru´,“ uvedl po utkání trenér sokolů Dominik Rodinger a dodal: „Sráží nás laciné branky a dnes i bojácný výkon v prvním poločase. Ten druhý jsme z mého pohledu odehráli dobře, bohužel jsme ho prohráli. V příštím kole hostíme béčko Příbrami, má být pěkné počasí, tak věřím, že nás přijde povzbudit hodně fanoušků a my jim uděláme radost třemi získanými body za výhru.“
Hostouňští přivítají Příbram příští neděli (14.30 hod.) a týden na to uzavřou podzimní část sezony na hřišti Benešova (sobota, 10.15 hod.). V neúplné tabulce jsou Příbramští v jejím klidném středu, Benešov na dvanáctém místě má před Sokolem náskok tří bodů.  

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí