SK v přípravě své soupeře drtí

SK Kladno vs. Sparta Kolín 5:1 (2:0). Kladno i ve druhém přípravném utkání svého soupeře porazilo.

Zimní přípravy mívá v posledních letech kladenský SK výtečné. Nejinak tomu je i letos. Po výhře minulý týden na hřišti plzeňské rezervy 4:3, si dnes tým trenéra Zdeňka Haška poradil s Kolínem mnohem suveréněji. Jestliže na západě Čech vsítil navrátilec Dejčmar jednu branku, pak s nyní na domácí umělce přidal dvě. Vypadá to, že následující soupeř odnese jeho střeleckou chuť hattrickem...
„Hráli jsme na těžkém terénu a nemohli jsme kombinovat podle našich představ. Prosazovali jsme se z brejkových situací, pro to máme hodně silné hráče. Jsem spokojený, ale i tak bych si představoval, že budeme víc na míči. Uvidíme, co se uvolní na hráčském trhu. Když někoho uděláme, tak s výhledem do budoucna. Nemá smysl podepsat hráče s tím, že u nás stráví jen půl sezony,“ uvedl po utkání Zdeněk Hašek.

Góly SK: Dejčmar (2), T. Pospíšil, Šíma, Houha.
Sestava SK (1. poločas): Cimrman – Houha, Hrubeš, Noll, Borák – Pospíšil L., Slabý – Kafka, Eichler, Šnobl – Šíma. (2. poločas): Cimrman – Čižek, Jang Wang, Kolářský, Noll – Pospíšil T., Holub – Blažek, Novák F., Dejčmar – Duda.
Příští víkend sehraje SK dvě utkání v Praze. V sobotu na Vyšehradě (14.00 hod.), v neděli s Admirou v Podolí (10.30 hod.).

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí