Kam za fotbalem. Hostouň hraje v Rynholci, Doksy hostí Tuchlovice

Z nejvyšších soutěží na Kladensku hraje „doma“ jen Sokol Hostouň. SK, Slaný i Hřebeč zamíří na hřiště soupeřů. Zítra je tahákem utkání Doks s Tuchlovicemi.

Sokolové z Hostouně prohráli posledních pět zápasů v řadě a vsítili v nich pouhé dvě branky. Přesto by s posledním celkem tabulky neměli mít větší potíže a poprvé na jaře vyhrají. „Do sezony jsme bohužel nevstoupili ideálně, drhne nám to hlavně ve finální fázi. Naši klíčoví hráči se nepotýkají s takovou formou a nemáme takové štěstí jako na podzim. Posledních pět proher není odraz naší hry či dění na hřišti. Musíme bojovat, makat a věřit, že nám to konečně začne zase lepit a odrazíme se směrem nahoru. Držte palce, fanděte, a příště už u nás, v Hostouni,“ uvedl Dominik Rodinger, trenér sokolů.

V divizi jedou zítra Kladno do Březové (15.00 hod.), Slaný do Neratovic (10.15 hod.) a Hřebeč do Českého Brodu (15.00 hod.).
V krajském přeboru zažijeme první jarní derby na Kladensku. Sedmé Doksy hostí čtvrté Tuchlovice. Nižší soutěže začínají až 23. března.

ČFL
Sokol Hostouň vs. Králův Dvůr (sobota, Rynholec, 10.00 hod.).

Krajský přebor
Doksy vs. Tuchlovice (sobota, 15.00 hod.).

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí