Kladno hostí Meteor. Sk jde o udržení druhého místa!

Každý fotbalový fanoušek kladenského SK, který má rád drama, by měl dnes na desátou hodinu dopoledne zavítat na Stadion Františka Kloze. O chvíli později se tam totiž odehraje duel Kladna s pražským Meteorem o udržení druhého místa domácího týnu.

Kladenský SK má se svým soupeřem v posledních pěti utkáních pozitivní bilanci. Bohužel, na podzim v Praze Kladno prohrálo a byla to jedna z proher, která v podzimní bilanci odsunula SK z role favorita na postup. Pod novým trenérem Zdeňkem Haškem se ale týmu nebývale daří a dnes by měl potvrdit dobru formu ziskem tří bodů.
V sestavě by se mohl objevit matador domácího mužstva David Čížek. Ten před čtrnácti dny odehrál za svůj rodný klub 230. utkání. „Snad ani není možné, jak to letí,“ uvedl pro klubový magazín. „Do teď si pamatuju sezony, kdy jsem jako 17letý nakukoval do A týmu. Je neuvěřitelné, že už to bude 15 let. V klubu jsem strávil většinu svého fotbalového života a mám k němu srdeční vztah. Vždy je pro mě pocta vést ho navíc jako kapitán,“ dodal.
Když jsme zmínili klubový zápasový magazín, je nutné zmínit také změny na sociálních sítích SK. Klub spustil na adrese www.skkladno.cz novou informační fotbalovou platformu. Webové stránky nyní splňují nejvyšší nároky na moderní informační centrum, včetně napojení na informační systém FAČR IS a sociální sítě.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí