Pět zásahů snajpra Nachtigala

Po dvou posledních a velmi nevydařených utkáních (Hostouň, Družec) v okresním přeboru měl domácí tým SK Slovan Dubí co napravovat. Náprava se podařila se vším všudy, když si Dubáci dokázali poradit s velice mladým a běhavým soupeřem z Tuchlovic. SK Slovan Dubí - AFK Tuchlovice B 6:2 (1:1).

Hned od úvodu utkání se bylo na co dívat. Už v 9. minutě vstřelili hosté branku, ale ta jim kvůli ofsajdu uznána nebyla. Ve 13. minutě vybojoval Tony míč, předložil jej Větrovcovi, který krásným centrem našel osamoceného Nachtigala a ten, pro něj netradičně, hlavou otevřel skóre zápasu. Ve 30. minutě se ve velké šanci ocitl Tony, ale jeho slabá střela tuchlovickou branku minula. Ve 39. minutě se k trestnému kopu na hranici šestnáctky postavil Větrovec, ale hostujícího brankáře Fraňka neohrozil. O dvě minuty později se k identickému kopu postavil hostující Jiránek a střelou přes zeď nedal Tutkovi šanci – 1:1. V poslední minutě první půle se vydal k sólu Nafta, ale jeho slalom mezi hostujícími beky skončil v náručí Fraňka. 

Druhý poločas začal znovu ve svižném tempu. Ve 48. minutě postupoval od poloviny hřiště Nachtigal, dostal se až k zakončení, ve kterém nezaváhal - 2:1. V 57. minutě mohli hosté srovnat, ale z trestného kopu se tentokráte Jiránek neprosadil. V 59. minutě střílel J. Duda, ale jeho slabá střela skončila vedle levé tyče. V 61. minutě do pokutového území centroval velmi dobře hrající J. Duda a všudybyl Nafta vsítil už svůj třetí gól. V 63. minutě se znovu prosadil Nachtigal, když opět hlavou zakončoval pěknou přihrávku od parťáka z útoku Tonyho. V 69. minutě neodmával pomezní rozhodčí hraniční ofsajd a hostům se podařilo snížit na 2:4. Dubí ale mělo svého „popravčího“ Nachtigala, který o chvilku později oloupal hostům pátý banán - 5:2. V 73. minutě se hokejovým blafákem prosadil Větrovec a stanovil tak konečný výsledek na 6:2 pro domácí. Rezignovaní hosté se už na snížení nezmohli, naopak s chutí hrající domácí svoje další šance v branku neproměnili. 

Sestava: Tutka, Vimr, Košťál, Duda, J. Slezák ml., Blecha, Bednář, Větrovec, Kníže, Nachtigal, Tony Nhat. Střídání: 46. Slezák-Stehlík, 60. Blecha-Říha, 74. Tony-Fiala.

- bop -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí