Neratovice nic nepředvedly, přesto z SK vezou tři body

V případě výhry se kladenští fotbalisté po dnešku mohli držet v kontaktu se špičkou tabulky. Ovšem více štěstí měli na své straně Neratovičtí a ze stadionu SK si odvezli tři body za vítězství 3:0 (1:0). 

Domácím nelze upřít vůle či snaha strhnout výsledek utkání svoji stranu a po delší době opět vyhrát v normální hrací době. V prvních dvaceti minutách minul Čížek branku z malého vápna a po něm prakticky stejně daleko od branky nezkrotil nohama míč Borák. Ten jediný měl v zápase z Kladenských absolutní tutovku. Několik další závarů či hlaviček za záda exkladenského Švejdy nezapadly. Lídr tabulky diváky zklamal. Zalezl na svou půlku, kouskoval čas teatrálními pády v soubojích a vyčkával na své ojedinělé šance přejít do ofenzivy. Ke škodě domácích se Neratovickým jeden takový povedl dotáhnout do gólové koncovky.

Z kabiny se Kladenští vrátili s ještě větší chutí s výsledkem něco udělat. Znovu bušili do zalezlého soupeře, ale ve veliké šanci se ocitnul jen Honza Procházka, kterému vzal balon až Švejda. A opět hosté udeřili ze sporadického přesunu k Tesařově bráně. Ovšem tentokrát hned dvakrát. V průměrném divizním zápase uhráli Neratovičtí co potřebovali a minimálně příští dvě kola zůstanou v čele skupiny B. Kladenští dostanou příští sobotu příležitost na reparát, když před domácím publikem hostí Český Brod (10.15 h.). 

"Klukům nemám co vytknout. Hosté měli víc štěstí," poznamenal po utkání kouč Kladna Jan Pejša. 

Sestava SK: Tesař - Bartoš, T. Procházka, Suchý, Borák, J. Procházka, Hanzlík, Čížek, Šíma, Kafka, Kroutil (střídali v druhém poločase Růžička za Kroutila a Krsek za Šímu).

Diváků: 150

Nejlepší z SK podle VK: Bartoš

Jan Murárik

neratoultras

Kladenští Ultras deset minut před koncem ostentativně opustili tribunu


Počasí Kladno

Předpověď počasí