Louny na SK malinko zlobily

Vítězná jízda kladenských fotbalistů se nezastavila ani s domácím zápasem s Louny. SK houževnatého soupeře zdolal 3:2 (2:1).

Mužstva odehrála necelé dvě minuty a Louny vedly. Vlažný přístup Kladenských v začátku utkání hosté náležitě potrestali. Hráli svižnější fotbal a po gólu očividně začali pomýšlet na bodový zisk. Ovšem mužstvo SK je zřejmě v současné době nejbojovnější celek divize B. Postupně vyrovnalo hru a na misky vyvažující osud skóre položilo více herního umění než soupeř. Přes dvě standardní situace se do konce poločasu dostalo do vedení. Nejprve hlavičkoval Procházka a po něm v posledních vteřinách rovněž hlavou poslal domácí do vedení Hanzlík.

Nabuzené Kladno dorazilo Lounské hned po návratu ze šatny. Odražený balon poslal do sítě Růžička. Kladenští dá hrozili gólem po centrech Šímy nebo Čížka. Několik střel se naštěstí pro hosty odrazilo ven z vápna. Ovšem domácí se zřejmě nudili a z trestného kopu nechali hosty snížit. Závěr zápasu, který všichni tři sudí kvůli desítkám přehmatů nezvládli, se už zase odehrával převážně na polovině Loun. 

"Jsem spokojený s výhrou, nikoli s přístupem hráčů k úvodu zápasu," konstatoval trenér SK Jan Pejša. Ten své mužstvo představí příští sobotu odpoledne na hřišti Velvar.

Sestava SK: Tesař - Borák, T. Procházka, Suchý, Bartoš, Růžička, Hanzlík, Šíma, Čížek, Kafka, Kroutil (střídali v druhém poločase Veselý za Kafku a Nesládek za Kroutila).

Nejlepší z SK podle VK: Růžička

Diváků: 150

Jan Murárik

lounyhanzlik

Hanzlík většinu času ve vzduchu kraloval

lounyprvni

První gól trefil hlavou Procházka

lounysudi

Sudí by se tímto duelem chlubit neměli...

lounynakonci

Na konci nechybělo tradiční poděkování fans


Počasí Kladno

Předpověď počasí