Dobré Pole si ze Švermova odvezlo desítku

V dalším divizním zápase  porazil ženský tým TJ Baník Švermov oslabený hostující celek TJ Sokol Dobré Pole 10:0.

Do Švermova dorazilo jen devět fotbalistek z Dobrého Pole, takže bylo jen otázkou času, kdy se poprvé rozvlní síť za hostující brankářkou. "Tyto zápasy jsou vždy nepříjemné a jsem rád, že holky nic nepodcenily a přistoupily k zápasu na 100%," uvedl pro Vaše Kladno trenér domácích Roman Zeisl. "Důležité body a vylepšení skóre jsou tak dalším krokem k lepšímu umístění. Doma jsme nejlepším týmem soutěže, ale venku jsme zatím získali jen bod. O další tři se pokusíme v neděli, kdy zajíždíme do posledních Třebestovic. K zápasu opět přistoupíme svědomitě a připravíme se na něj," slibuje kouč Švermova. 

Zajímavostí zápasu byl první start švermovské posily z Jablonce nad Nisou Denisy Vaníkové, která se dostává do herní pohody po delší pauze, ale i jejích třicet minut na hřišti bylo přínosem. Denisa vsítila dvě branky a ukázala, že bude oporou. 

Branky: 2 Iljinová, 2 Vaníková, Nedvědová, Varhaníková, Drmlová, Slámová, Tihelková, Marešková

Švermov: Iljinová - Pokorná, Nedvědová, Varhaníková, Landová - Marešková, Slámová "C", Vavrochová, Drmlová - Tihelková, Vaníková. Střídaly: Váňová, Holasová, Kloučková, Skulová, Dorážková
Nejlepší hráčky domácích: 1) Lucie Vavrochová 2) Adéla Kloučková 3) Nikola Iljinova 

- red -

 

 

 

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí