Štěpánova placírka. Proti Velvarům musíme efektivněji střílet

Zápas na stadionu v Lounech jsem měl možnost sledovat pouze v roli diváka. I když to může znít jako klasické fotbalové klišé, tak pro valnou většinu fotbalistů to není nic příjemného. 

Klukům se povedl vstup do prvního dějství, kdy domácí tým uzamkli na jeho polovině a výsledkem jejich převahy byl vedoucí gól z kopačky Vládi Kolmistra. V utkání se projevila naše asi největší jarní bolest, a to proměňování šancí. Kdybychom vstřelili pět branek, nemohli by říct domácí ani popel. Přesto jsou tři body ze hřiště soupeře skvělé a jen potvrzují naší zatím výbornou sezonu.

Dnešní zápas proti Velvarům si chceme užít a pokusit se jako vždy o maximální bodový zisk. Ruku na srdce, kdo by před sezonou při pohledu na rozlosování tipoval, že se v utkání 28. kola utká druhý tým s prvním. Slovan je na čele tabulky s nedostižným jedenáctibodovým náskokem a my uděláme maximum, abychom na druhé příčce zůstali i na konci soutěže. 

Velvary mají mimořádně kvalitní tým i sezonu a na prvním místě jsou zaslouženě. Věřím, že je v našich silách Slovan porazit. Po návratu z marodky bych k tomu velmi rád přispěl i já. Ovšem to je na trenérech a jejich rozhodnutí, kdy a jestli vůbec mě na trávník pošlou. 

Sokol, do toho!

Štěpán Hájek

 

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí