Kladenský SK posílili Holub s Abrhamem

Zastupitelstvo města Kladna odsouhlasilo odkup stadiónu SK a fotbalový klub se v klidu a bez obav, že jeho členům spadne něco na hlavu, může připravovat na novou sezonu.

Ta začne devátého července. Divizní mužstvo posílili Holub z Velvar a odchovanec Abrham, který se vrací z pražských Bohemians. Z kádru odešli pouze Jiří Veselý do Libušína a Radovan Kroutil do Slaného. Trenér přivítá ještě šest kladenských dorostenců. V těchto dnech jedná klub o programu přípravných zápasů. Očekávané svolání valné hromady klubu a volba jeho nového vedení se údajně může uskutečnit do zahájení letní přípravy.

„Co se týče svolání valné hromady členů SK Kladno, ta bude určitě svolána k tomu, aby řešila personální obsazení výkonného výboru. Svůj návrh na člena výkonného výboru může předložit každý člen spolku, tedy i já. Pokud jde o sportovního ředitele klubu, může být tato pozice zastávána jak členem výkonného výboru, tak i externistou. Předpokládám, že rozhodnutí provede nově zvolený výkonný výbor spolku,“ uvedl pro Vaše Kladno předseda SK Josef Drahota.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí