Kladno ztratilo s Libiší

Kladenští fotbalisté nepotvrdili roli favorita a Libiši po penaltovém rozstřelu nechali dva body, když se v základní hrací době skóre zastavilo na brankovém poměru 3:3 (2:1).

Hosté nepřijeli bránit. Pouštěli se do protiútoků ve třech čtyřech hráčích, přičemž se na hrotu neustále nabízel exhostouňský Zeman. Po dvaceti minutách se ovšem prosadili domácí. Vzrůstem malého gólmana pohodlně přehlavičkoval Hanzlík. V závěru poločasu Libiš po brejku vyrovnala, ale Kladenští si vzali z penalty vedení zpátky. Jejím úspěšným exekutorem se stal Holub.

V šedesáté minutě udeřili hosté znovu z brejku. Nic nepomohly protesty, že předtím Procházkův gól nepadl z ofsajdu... O pět minut později šel Čížek do sóla, leč nadějnou situaci zastavil gólman faulem před vápnem. Rozhodčí vytáhl červenou kartu, ale hráči v bílém náhradního brankáře překonat nedokázali. Co se nepovedlo Kladnu, dokázala Libiš. Tesař po rychlém protiútoku kapituloval potřetí. Před nastavením hrací doby prostřelil všechno ve vápně Holub. 

V penaltovém rozstřelu se štěstí přiklonilo na stranu hostů.

Kladnu se změnil termín druhého kola MOL Cupu. Z příští středy se utkání s Ústím nad Labem posouvá na úterý 4. září  (17.00 h.). Čtvrté divizní kolo odehraje v řádném termínu příští sobotu v Ostrově. 

Sestava SK: Tesař - Kalina, Suchý, Hanzlík, Borák, Holub, Čížek, Šima, Tóth, J. Procházka  (Růžička, Krsek, Abrham, T. Procházka, Nesládek, V. Procházka, Vokoun).

Jan Murárik 


Počasí Kladno

Předpověď počasí