Rytíři bez medaile se už můžou chystat do Ústí

Turnaj v italském Bolzanu absolvovali kladenští Rytíři bez medailového umístění. V utkání o třetí místo podlehli v samostatných nájezdech Norimberku 3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 2:3).

Kladenské mužstvo po několika zápasech nezažilo hororovou třetinu, ve které by inkasovalo více než čtyři branky. Pokud se na prohře dá jmenovat něco pozitivního, pak dvě branky vstřelené v početní převaze a dva zásahy hráčů ze zámoří. V Itálii se do střelecké formy dostala lajna Strnad, Machač, Redlich, diváky na stadionu potěšil parádní přihrávkou na gól nestárnoucí Jágr.
Rytíře nyní čeká týden bez zápasů a v sobotu družební přátelák se svou farmou Ústím nad Labem. Proti svému klubu může vyjet v dresu ústeckých Lvů až osm kladenských hráčů. Utkání začne ve čtyři hodiny odpoledne. Klub k duelu připravil představení kádru pro novou sezonu, dekorování mistrů první juniorské ligy, jmenování členů do Síně slávy a zdravici Jaromíra Jágra. Ceny vstupenek klub nasadil stejné jako v mistrovské sezoně. 

Rytíři Kladno: Brízgala (Cikánek) – Lakos, Austin, Kehar, Nash, Smetana, Zelingr – Jágr, Stach, Zikmund – Kružík, Melka, O'Donnell – Redlich, Machač, Strnad – Hajný, Kaut, Š. Bláha – Jelínek.

Branky a nahrávky Kladna: 17. Strnad (Machač, Brízgala), 37. Austin (Kaut), 42. O'Donnell (Jágr).

Diváků: 800.

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí