Rytíři hostí Hradec a poté zvou fanoušky na dražbu

Hokejová extraliga má na dnes programu 28. kolo a v něm kladenští Rytíři hostí Hradec Králové (17.30 hod.). 

V prvním vzájemném utkání Mountfield v Kladně vyhrál 5:2. Od té doby ale hra kladenského celku nabrala díky posilám, zvláště pak Denisu Godlovi v bráně, vzestupnou tendenci a dnešní duel může vypadat pro Hradec úplně jinak... 

Hradečtí v minulém kole doma s Libercem prohráli 2:3 po samostatných nájezdech, Kladno po stejné dovednostní soutěži padlo v Třinci 1:2. Redakční tip pro sázkaře: Hradec pod Růžičkou vyznává "zaňďoura", Rytíři zase mají pevnou zeď v podobě gólmana. Zkuste tip na nula branek v první třetině v kurzu 4,14:1. 

A jelikož se utkání ponese v duchu Vánoc, nastoupí rytíři ve speciálních vánočních dresech, které poté dají do dražby v kasinu v nákupním centru OAZA. 

"Nenechte si ujít letošní ročník tradičního vánočního setkání a zabojujte o nejžádanější dres večera s číslem 68! Nebo prostě přijďte jen tak na drink s partnerem a užijte si vánoční atmosféru v prostředí, které nemá na Kladně obdoby. Christmas Knights startuje v Rebuy Stars Casinu OAZA Kladno v devět hodin večer," zve mluvčí Rytířů Lukáš Jůdl. 

Pozor! Vstup do kasina je povolen až od 18 let věku s platným dokladem totožnosti. Na místě se musí každý návštěvník zaregistrovat.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí