Jihlavu s Kladnem vysílá Česká televize. Dukla je domlácená, Rytíři zpytují svědomí

Třetí utkání finálové série mezi kladenskými Rytíři a jihlavskou Duklou můžete dnes sledovat prostřednictvím sportovního kanálu České televize (17.30 hod.).

Jihlava uhrála v Kladně dvě výhry a další dvě jí schází k postupu do extraligy. Kladno pro splnění stejného cíle musí vyhrát čtyřikrát. „Blokujeme střely, hrajeme tvrdě, rveme se každý za každého a v tom je naše síla. Čekali jsme, že do nás po předchozím zápasu více půjdou. Jsme parta bojovníčků, máme dobrou partu v kabině a zatím to funguje. Jsme taky domlácení jak sviňa. To je prostě play-off. Jsou hráči, které radši nebudu jmenovat, co hrají pod injekcemi. Finále je boj, válka a my jí chceme vyhrát,“ řekl ještě po druhém vítězství v Kladně jihlavský Vlasta Bilčík.
„Nechceme to přeceňovat, zdaleka ještě není konec. I když pro někoho to vypadá jednoznačně, tak to bude hodně těžké,“ podotýká exkladenský Matěj Pekr.
„Je to úplně nejhorší scénář, který mohl nastat. Oni to u nás ubetonovali, přijeli čtyřikrát do pásma a dali čtyři góly, tři náhoďáky. Nám nezbývá než dvakrát vyhrát.Gólman jim chytá jak prase a my jsme dřevění. Soupeř hraje obětavě, blokuje střely a my tam asi málo chodíme a nemáme dorážky, protože oni to čistí. A jejich brankář chytne všechno… Chyba je ale určitě v nás,“ míní kladenský forward Tomáš Pitule.
Tip pro sázkaře: Bojovné utkání by mohlo skončit remízou 3:3 nebo 4:4. Na tyto přesné výsledky sazové kanceláře vypsaly kurzy 11:1 respektive 20,8:1.

Jan Murárik
Foto: rytirikladno.cz

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí