Rytíři procházejí baráží v tréninkovém tempu

Rytíři Kladno vs. ROBE Vsetín (3:1, 4:1, 0:0). Rytíři vedou v sérii hrané na čtyři výhry 2:0. 

Jaromír Jágr se nominoval místo nemocného Klepiše a překonal světový rekord. Nastoupil v 52 letech a 63 dnech k mistrovskému utkání, čímž se stal nejstarším hokejistou, který v takovém věku dokázal vyjet na led a bojovat o výhru. Rekordní zápis navíc ozdobil gólem, když si nikým nehlídán najel obloučkem zleva k bráně a ve správný okamžik trefil puk ze Strnadova pasu. Úroveň hokeje se nesla v duchu přípravného duelu rytířů před extraligovou sezonou. Soupeř byl akorát tak dobrý na rozehrání. V žádném případě zatím ani v jednom utkání na Kladně nepředvedl, proč by měl extraligu hrát právě on. 
Třetí i čtvrtý zápas baráže se odehraje v Brně v neděli a v pondělí.
Branky a nahrávky: 2. Jágr (Strnad), 9. Tralmaks (Filip), 20. Melka (Strnad, Ticháček), 22. Smoleňák (Tralmaks, Sideroff), 23. Melka (Strnad, Jágr), 34. M. Procházka (Slováček), 37. M. Procházka (Jarůšek) – 10. Jonák (Teper, Jenáček), 27. Klhůfek (Teper, Jenáček).
Rytíři Kladno: Brízgala (Mitens) – Ticháček, Hejda, Slováček, Babka, Veber, Martenet – Jarůšek, Filip, M. Procházka – Smoleňák (C), Sideroff, Tralmaks – Frolík, Pytlík, Kusý – Strnad (A), Melka (A), Jágr – O. Bláha.
VHK ROBE Vsetín: Romančík (Pavlíček) – Hryciow, Jenáček, Staněk, Teper, Ondračka, Larsen, Kojo – Jonák (A), Klhůfek, Rob (A) – Hořanský, Kratochvil, Hrňa (C) – Holec, Matějček, Š. Bláha – Machala, Kern, Zabusovs.
Diváci: 5200

Foto: Kg


Počasí Kladno

Předpověď počasí