Jestřábi nadělili Rytířům výprask

Prostějov ovládl dnešní zápas proti Kladnu 6:3 (2:0, 3:2, 1:1).

Úvod zápasu se vyvedl domácím, kteří šli v polovině první třetiny do dvoubrankového vedení. Rytíři se oklepali z rychlých gólů a usadili se v útočném pásmu, ale i přesilovky Kladnu nepomohly snížit stav.

Ve druhé třetině dominovali domácí, nasázeli Kladnu tři góly a zvýšili stav na 5:0. Kladenští vyměnili brankáře, trochu se vzpamatovali a dokázali snížit stav do konce třetiny na 5:2.

V posledním dějství byli chvilku aktivnější Rytíři, kteří chtěli skóre ještě upravit. Prostějov se z tlaku vymanil a pošesté dostal puk za záda kladenského brankáře. Minutu před koncem utkání se trefil Rytíř Machač.

Další zápas odehrají Rytíři ve středu 17. 1. venku proti Kadani od 18.00 h.

Branky a nahrávky: 9. Nouza (Fiala), 9. Meidl (Švec), 26. Nestrašil (Prokeš, Zabloudil), 28. Kolář (Fiala), 29. Starý (Divíšek, Nouza), 47. Nouza (Starý) – 33. Kubík (Přikryl, Hořava), 37. Pekr, 59. Machač (Repe).

LHK Jestřábi Prostějov: Groh (Neužil) – Kolář, Drtina, Havlík, Žovinec, Mikliš, Hajný, Rudovský – Nouza, Divíšek, Starý – Luňák, Venkrbec, Dvořáček – Švec, Meidl, Fiala – Nestrašil, Prokeš, Zabloudil.

Rytíři Kladno: Kopřiva (28. Stahl) – Kehar, Repe, Zelingr, Štich, P.Hořava, Matula – Pekr, Přikryl, Kubík – Vildumetz, Svedlund, M.Hořava – Machač, Kloz, Zikmund – Kaut, Redlich, Veber.

Nikola Kroupová

 

Foto: Jestřábi Prostějov


Počasí Kladno

Předpověď počasí