Lukášův Brejk: Kladýnko má formu. Příchod Jágra? Senzace!

V Česku se počítaly hlasy voličů v rámci prezidentské volby, na kladenském ČEZ stadionu šla ale politika stranou. Všechny zajímal hlavně výsledek zápasu 43. kola WSM ligy. Rytíři hostili nepříjemnou Třebíč, ale začali skvěle a výborný výkon dotáhli do zisku tří bodů za výhru.

Rychlý a povedený začátek a pak už to jelo jako na běžícím pásu. Kuba Strnad byl při chuti, a i když některé šance spálil nebo trefil tyč, přeci jen dal hattrick. Kladýnko má formu a své fanoušky potěšilo následně nádhernou situací sehranou do prázdné brány, na jejímž konci byl Anton Kuryanov.

Když si vybavím začátek sezony, chemie týmu se mně úplně nelíbila. Teď na mě Rytíři působí velice dobře, hrají v psychické pohodě, převyšují ostatní týmy a dokáží hrát dobře i proti soupeřům z horních pater tabulky. Velmi mě potěšil příchod brankáře Milana Kloučka, který má před sebou velkou budoucnost. A pokud se potvrdí spekulace o příchodu Jaromíra Jágra, bude to senzace.

Zbývá nám odehrát devět zápasů do konce základní části. Jde do tuhého. Teď to je nějak, v play off to bude jinak a tam se bude rozhodovat. Kladno je bojovné, a to se bude v bojích o baráž i v ní cenit.

Lukáš Jůdl

tabutrebi

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí