Rytíři si neporadili s nájezdy

Kladenští hokejisté zakončili čtyřzápasový trip v řadě prohrou ve Vsetíně po samostatných nájezdech 1:2 (1:0, 0:0, 0:1). 

Obránce Říha si v úvodním dějství vzpomněl, čím drtil ještě v jihlavském dresu soupeře Dukly a parádní střelou v přesilové hře poslal téměř do konce zápasu Rytíře do vedení. Ti o něj přišli až v závěru poslední třetiny v oslabení, když před Cikánkem zůstal nikým nekrytý střelecký zabiják Rob. Ze čtyřiceti střel domácích na Cikánka tak do sítě zapadla jediná... A když obrovskou šanci v posledních vteřinách neproměnil Vampola, duel se přehoupl do prodloužení. V něm Valachům sudí neuznal gól a dalšímu úspěchu zabránila tyč kladenské branky. V následných nájezdech Kladno neproměnilo ani jeden pokus, Vsetín dva. Rytíři ve čtyřech zápasech na cizích hřištích získali tři body a v základní hrací době své soupeře neporazili.  

V sobotu se vrátí před domácí publikum. Jejich soupeřem budou Benátky nad Jizerou (16.00).

Branky a nahrávky: 55. Rob (Slováček, Pechanec) – 16. J. Říha (Vampola, Zikmund)

VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Gába) – Holomek, Mikuš, Slováček, Teper, Frolo, Hryciow, Ondračka – Theoret, Rác, Karafiát – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Kucharczyk, Březina – Jindra, Pitule, Kuronen.

Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Zajíc, Říha, Zelingr, Hořava, Veber, Kehar – Zikmund, Vampola, Svedlund – Š. Bláha, Kubík, Kružík – Vildumetz, Kaut, Hajný.

Diváků: 3710

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí