Rytíři zubry znovu pozvali do Kladna

Čtvrté utkání play off mezi Přerovem a Kladnem tentokrát skončilo 2:1 (1:1, 0:0, 1:0) pro domácí zubry. 

Oba týmy se oproti předešlým utkáním umravnily a hleděly si hry více než vzájemných šarvátek. Z toho vyplynula statisticky nízká čísla vyloučení. Za čtyřicet minut hry nasbíral Přerov pouhých šest a Kladno osm trestných minut. Přesto branky v početních výhodách padaly. Tu úvodní vsítili domácí, když hosté poslali v druhé minutě místo pěti šest hráčů do hry. Za pět minut vyrovnal Plekanec při přesilovce po faulu zubrů. 

V druhé periodě se soupeři umravnili natolik, že trestné lavice až do sirény osiřely. V téhle sérii se ještě nestalo, aby sudí v některé ze třetin zápasu někoho neposlali sedět. Hráči na obou stranách dobývali branky v plném počtu i většinu času v poslední třetině a gólmani dál proti nim vytahovali jeden skvělý zákrok za druhým. Šťastnější nakonec odjížděl z ledu Klimeš. Cikánka totiž zubři prostřelili podruhé a Kladno se o čtvrtou, postupovou, výhru musí pokusit v pátek před domácím publikem (18.00). 

Branky a nahrávky: 3. Navrátil (R. Černý), 52. T. Sýkora (Sikora) – 8. Plekanec (Vampola, Jelínek)

HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – M. Novotný, R. Černý, Pala, Zbořil, M. Pohl, Weinhold – T. Doležal,Pšurný, Navrátil – Sikora, T. Sýkora, F. Dvořák – Goiš,Hejcman, Tomi – Gago, Moučka, Š. Kratochvíl – Davídek. 

Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Kehar, Zajíc, Nash, Zelingr, Říha, Lakos, Svedlund – Machač, Zikmund, Plekanec – T. Kaut, Redlich, Hajný – Vampola, Kružík,Melka – Jelínek, Kubík, Strnad.

-red-

 Foto: fotogebauer.cz


Počasí Kladno

Předpověď počasí