Kladenští orli se pokusí Vary konečně udolat

Kladno dnes v odvetě (17.00 hod.) hostí na domácím hřišti Karlovarsko. Favorit na mistrovský titul v úvodním utkání čtvrtfinále play off Kladno porazil 3:2.

Zápas měl strhující atmosféru a výbornou kvalitu. Rozdíl mezi soupeři byl a je především ve kvalitě střídačky. Karlovarsko by z ní mohlo postavit další extraligový tým, Kladno už tradičně sezonu hraje na základní šestku a s mladými bojovníky mezi náhradníky. Ovšem ve čtvrtek na západě republiky nebyl téměř tři sety rozdíl patrný. Orli vybojovali první dva sety a měli křídla roztažená k obrovskému překvapení. Nestalo se…
Dnes se ale může štěstěna opět přiklonit na stranu domácího celku. „Přesvědčili jsme se, že play off je jiná soutěž, než základní část extraligy. Hraje se na tři vítězná utkání a nic není předem ztraceno,“ míní kladenský kouč Milan Fortuník. Volejbalový expert Vašeho Kladna Petr Klár už po duelu v Karlových Varech řekl, že série bude dlouhá.
„Každý slabší soupeř proti nám může být nebezpečný v tom, že ho podceníme. Ale doufám, že tohle se z naší strany nestane. Oni budou kopat do servisu, budou hrát na stoprocentní riziko a může se jim povést pár balonů. Pokud je nepodceníme a každý z nás si odehraje na své pozici to, co má, myslím, že s tím nebude větší problém a postoupíme přes Kladno dál,“ dodal kapitán Karlovarska Ticháček.
Přímý přenos utkání můžete sledovat prostřednictvím webu www.cvs.cz.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí