Jiří Kraffer: Všechny děti byly do volejbalu zapálené

Včera uspořádal klub Kladno.volejbal.cz poslední setkání před prázdninami s dětmi a volejbalem na písku. V areálu rozdělovského Vavřince se rozléhal smích spokojených žáků různého věku. Dohlížel na ně Jiří Kraffer, hráč Kladenských orlů.

V červnu vznikl v kladenském klubu projekt, který měl každou středu dětem přiblížit beach volejbal. Spolu se svými kolegy trenéry jste se s příchozí mládeží setkal celkem třikrát. Jste spokojený?
Jsem velmi spokojený, protože zájem dětí i rodičů postupně stoupal (usmíval se). Na kurtu se vystřídala spousta nových tváří. Někteří to uměli lépe, jiní hůře, ale všichni do volejbalu byli zapálení, měli do něj chuť. Což pro nás, jako všestranný volejbalový klub je nejdůležitější. Věřím, že se znovu potkáme v září a začneme na jejich volejbalových dovednostech pracovat.

Nebyly tři středy málo?
Podle mě byl počet setkání ideální. Projekt vznikl těsně před prázdninami, takže nebylo moc času hledat další optimální tréninkové jednotky.

Co vás, oporu extraligového Kladna, přes prázdniny čeká?
Volno od volejbalu je za mnou a teď začnou různé turnaje. K tomu do konce července pořádám na Vavřinci své volejbalové kempy pro děti i dospělé. Potřeboval bych, aby den měl jednou tolik hodin (směje se).

Jan Murárik

akrafid
Děti volejbal na písku baví

akrafiv
Na každém tréninku se sešly děti různého věku i výšky. Na škodu to rozhodně nebylo...

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí